El descens de barrancs, també conegut com a barranquisme o canyoning, és una disciplina esportiva que consisteix en recòrrer el llit d’un riu (normalment en el seu tram alt) utilitzant diferents tècniques de progressió, com per exemple ràpels, tobogans, destrepar, salts, nedar. Tot en un entorn natural i aplicant totes les mesures de seguretat.
Com totes les activitats que es practiquen a la natura, la pràctica del barranquisme porta implicit un risc. És per això que tots els nostres guies són professionals titulats, amb una amplia experiència i coneixedors del medi.
No existeix una norma general per a totes les activitats. S’ha de tractar i analitzar cada situació de manera individual. És per això que serà l’empresa i el guia qui prendran les decisions oportunes en cada moment. En cas d’anul.lació de l’activitat per part de l’empresa amb anterioritat al començament de la mateixa, es retornarà l’import íntegre de la paga i senyal. En cas d’anul.lació o modificació de l’activitat una vegada ja començada, no es retornarà la paga i senyal i s’haurà de pagar l’import restant.
Guiatge per part d’un guia titulat Material tècnic específic de l’activitat Assegurances de RC i d’accident Fotografies de l’activitat Impostos
Transport Allotjament Manutenció
Bambes o botes velles per mullar. Banyador (les noies també heu de dur un pantalnet curt o unes malles per les aproximacions i retorn). Samarreta d’esport. Calçat i roba de recanvi. Menjar i beure.
Per fer barranquisme, és important dur un calçat que les segünets característiques: - Que tingui la sola gruixuda, hem de caminar per camins de muntanya, i a l’hora de fer l’activitat ens movem pel riu, el terreny és irregular i ple de pedres. - Que ens cobreixi la part superior del peu, és important que TOT el peu quedi cobert, doncs evitem l’entrada de petites pedres dins del calçat, que ens poden ser incòmodes, fer-nos mal o fins hi tot malmetre el material. - És per això que recomanem dur unes “bambes” o unes botes de muntanya velles, i que desaconsellem les xancletes o els escarpins de riu.
Per menjar heu de dur un entrepà, quatre fruits secs I aigua per beure. “Surt! Activitats a la natura” us proveirà de una motxilla de barranquisme I un bidó estanc per a posar-ho a dins. Has de tenir en compte que ens endurem totes les deixalles dins del bidó. Capacitat: 6 litres - Diàmetre boca: 136 mm. - Diàmetre màxim del bidó: 198 mm. - Alçada del bidó: 263 mm.
Sí! Totes. En cas que vinguis sol, tens dues opcions. -Unir-te a un grup ja programat -Pagar el preu de la reserva mínima. En tots 2 casos t’aconsellem NO fer la reserva online, millor que parlem per e-mail o per telèfon.

Ens agrada gaudir de la natura - Ens agrada gaudir de l'aventura